IPOPEA Namestaj VRECAIPO Lazy bag Fotelja Dvosed Trosed i Sofa

Korpa je prazna
Korpa je prazna

Izrada opreme za odmaranje, nameštaj po meri, opremanje enterijera i eksterijera

IPOPEA ponuda gotovih tekstilnih proizvoda na vrecaipo.com obuhvata vrećasti nameštaj, fotelje, dvosede, trosede, sofe, modularne sisteme za sedenje i ostalu komfornu opremu. Svi proizvodi su izrađeni od kvalitetnih tekstilnih materijala i po merama koje garantuju najveću moguću udobnost.

Uslužno možemo da izradimo nameštaj iz naše ponude ,po merama i u materijalima koji sami odaberete, a da odstupa od redovne IPOPEA ponude. Dovoljno je da nam pošaljete upit preko kontakt forme na sajtu, putem telefona ili direktnog imejla.

Proizvodi koje smo radili za naše klijente (restorani, kafići, javna i privatna preduzeća i fizička lica) su razne vrste klasičnih jastuka, modularni jastučni sistemi za sedenje, jastuci za naslone, dekorativni jastuci, presvlake i druga oprema za razne namene u kući, napolju, na raznim dešavanjima, manifestacijama, seminarima, sastancima...

15082011477   17082011486   17082011488

Neke od kompanija koje su nam ukazale poverenje i opremile svoj poslovni prostor IPOPEA nameštajem.

NIS - OLIMP ZVEZDARA - NORDEUS - ZIEGEL HOUSE - ESOME - TRGOMEN - APAVE - OPTIMAL SYSTEMS - TERRA PANONICA - PETCOM - KAFETERIJA - SKYBOARD - LOVE FEST - ZDRAVKOVAC - CONTRAST - ENTERIJER JANKOVIC - TRADE CORE  -  PLATO  -  SKYEDU  -  TEHNIKOM  -  GRAD BEOGRAD  -  TEAMWHALE  -  BALKAN OFFICE  -  EUGSTER BELGRADE  -  BITEFEUROSALON - GALENS INVEST - HOTEL ZLATIBOR RESORT - HOOLOOVOO - VERISEC ...


Home Remodel

Uz moderni mekani nameštaj i brend koji je već 10 godina popularan u Srbiji, obezbedili smo novu uslugu kojom potpuno opremamo svaki prostor.

U saradnji sa partnerskom firmom, kupcima možemo da ponudimo i uslugu izrade drvenog nameštaja po meri, za opremanje poslovnog prostora, enterijera i eksterijera.

Naši drugari, ujedno kolege i poslovni saradnici su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u izradi nameštaja od drveta. O kvalitetu njihovog rada svedoče hiljade zadovoljnih klijenata, isto toliko novih preporuka. Kuhinje po meri, komode, klizni plakari, TV komode, predsoblja, plakari, cipelarnici i sl. se izrađuju po meri, uz upotrebu kvalitetnih okova za nameštaj i opreme renomiranih svetskih proizvođača.

Ukoliko se odlučite za izradu drvenog nameštaja po meri, potrebno je da pošaljete zahtev za ponudu - Kontakt Forma ili da zakažete sastanak sa našim kolegama na broj telefona 064 164 96 17.

U oba slučaja je najbitnije da nam iznesete vaše želje u pogledu izgleda nameštaja (fotografije ili skice), kao i okvirne dimenzije komadnog nameštaja ili prostora u koji bi nameštaj trebalo da se smesti.

Sve pojedinosti i svaki detalj oko izbora boje i materijala, okova i druge opreme, rok za isporuku i montažu nameštaja se dogovora pre kupovine.

Sva pitanja u vezi sa drvenim nameštajom po meri - 064 164 96 17