IPOPEA Namestaj VRECAIPO Lazy bag Fotelja Dvosed Trosed i Sofa

Korpa je prazna
Korpa je prazna


Outdoor

Ideja o izradi neobičnog, vrećastog nameštaja zaživela je 2011. godine i prvi proizvodi su se našli u domovima naših prijatelja. Prvi smo započeli izradu originalnog vrećastog nameštaja koji je u kratkom roku postao omiljen u mnogim domovima širom Srbije i regiona. 

IPOPEA nameštaj je izrađen da dizajnom bude drugačiji i da se ekskluzivnošću uklopi u svaki prostor. Namenjen je svim generacijama. Naši proizvodi spadaju u kategoriju mekanog modernog nameštaja. Zbog svoje fleksibilnosti i dizajna ovakav nameštaj je apsolutni hit u svetu. Za razliku od proizvodnje klasičnog nameštaja, mi ne koristimo čvrste elemente u izradi. Svaki IPOPEA proizvod je bezbedan za upotrebu, periv, izmenjiv, lako pomerljiv i dugotrajan. Lako se skladišti i transportuje jer procesom vakumiranja može da se umanji i do nekoliko puta.

IPOPEA savremeni, drugačiji nameštaj je našao mesto na našem tržištu. Trudimo se da vam najudobnijim i praktičnim proizvodima, iz VREĆAiPO i HOP kolekcije, olakšamo, ulepšamo život i donesemo najveći mogući komfor u vaše domove.

Uživajte!