IPOPEA Namestaj VRECAIPO Lazy bag Fotelja Dvosed Trosed i Sofa

Korpa je prazna
Korpa je prazna

VREĆAiPO vreća za sedenje NIJE klasični lejzi beg (lazy bag)!

Umesto stiropornih kuglica za punjenje naših vreća koristimo poliuretansku penu. Ona ne splašnjava vremenom i nema potrebe za dopunjavanjem. Punjenje od najudobnije meke PU pene je glavna komponenta svih VREĆAiPO proizvoda. Odmaranje na našim "oblak" proizvodima je neverovatno iskustvo za sve generacije i verujemo da nikada, ništa slično niste probali! Najjednostavniji način da vam objasnimo našu ideju je da zamislite običan mali jastuk za spavanje koji smo u raznim oblicima uvećali desetak puta, usavršili i pretvorili u fotelju, dvosed, trosed, sofu...

Svaki kupac dobija i garanciju za kompletni povraćaj novca, ukoliko u roku od 14 dana od isporuke ne bude zadovoljan proizvodom!

267073 245833132097254 8003642 O

A dimenzije?

U izradi nameštaja ne koristimo čvrste elemente (drvo, metal, plastiku i sl.), već isključivo tekstil i PU penu. Iz tog razloga IPOPEA proizvodi nemaju formu, liniju klasičnog nameštaja i 100% fiksne dimenzije. Na našoj internet strani, društvenim mrežama, kod prodajnih partnera i u ostalim kanalima prodaje, prikazane su maksimalne dimenzije IPOPEA proizvoda dok su u upotrebi, t.j. dok su opterećeni težinom korisnika. Tako svako može unapred da isplanira koliko će najviše prostora zauzeti nov nameštaj.

Ideja i jeste da proizvodimo i razvijamo najveći mogući komfor u nameštaju koji odstupa od klasike, koji je fleksibilan, lako prenosiv, periv, promenljiv... 

Svi proizvodi imaju skidajuće, perive spoljne presvlake izrađene od kvalitetnih materijala. U osnovnoj ponudi to su mikrofiber, mebl štof, impregnirano vodoodbojno platno za upotrebu napolju i sl. Svaki spoj materijala se duplo štepa kvalitetnim koncem i ugrađuju se samo najbolji zipovi. Takav pristup izradi garantuje dugotrajnost i maksimalni komfor.

Garancija za kvalitet izrade je 2 godine. 

14

Mikrofiber Aloba presvlake

Mikrofiber je fin materijal, prijatan za kožu, otporan na habanje, dugotrajan i lako se održava. Presvlake od mikrofibera za naš nameštaj se održavaju pranjem u veš mašini na 30 stepeni uz dodatak omekšivača.

Vodoodbojno impregnirano platno Šoteks presvlake

Šoteks upotrebljavamo u proizvodnji nameštaja za spoljnu upotrebu. Platno je vodoodbojno, gumirano sa unutrašnje strane i održava se ručnim brisanjem t.j. pranjem.

Mebl štof Bombay presvlake

Izuzetno prijatan i kvalitetan mebl štof koji koristimo u izradi presvlaka za sve IPOPEA proizvode. Lako se održava pranjem u veš mašini. Dugotrajan materijal, izbor od 27 boja.

Mebl štof Bongo presvlake

Izuzetno prijatan i kvalitetan mebl štof koji koristimo u izradi presvlaka za sve IPOPEA proizvode. Lako se održava pranjem u veš mašini. Izdržljiv materijal sa teksturom somotnog pliša, izbor od 14 boja.

Mebl štof Chicago presvlake

Izuzetno prijatan i kvalitetan mebl štof koji koristimo u izradi presvlaka za sve IPOPEA proizvode. Lako se održava pranjem u veš mašini. Izdržljiv materijal sa teksturom pliša, izbor od 11 boja.

Svi materijali mogu uživo da se pogledaju i "osete" u prodavnicama firme Sorbon Pro.


Sferne i ovalne vreće iz VREĆAiPO linije proizvodimo u mnogo dimenzija, sa željom da svi nađu idealnu veličinu i oblik za totalni komfor u svom prostoru. U našoj ponudi malih i velikih vreća za sedenje, ležanje ili spavanje svako može da izabere da li želi Vreću samo za sebe, ili da podeli sa jednom, dve, tri ili više osoba.

FB IMG 1511833141593FB IMG 1511833155329

FB IMG 1511833171166FB IMG 1511833198763


Vremenom smo proširili ponudu presvlaka za sve proizvode i izabrali najkvalitetnije i ekskluzivne tekstilne materijale, mebl štof, pliš, somot iz SorbonPro kolekcija Bombay, Bongo, Chicago i dr.

Sve presvlake su skidajuće t.j. promenjive i perive!


Izrada iPOPEA Hop linije nameštaja i modularnih sistema za sedenje je identična vrećastom nameštaju. Svaki Hop proizvod se sastoji iz platnene baze u kojoj je punjenje od komada PU pene i spoljne, skidajuće i perive presvlake od materijala i boja po izboru kupca.

Želeli smo da Hop kolekcijom ponudimo najudobniji nameštaj klasične forme, koji se odlično uklapa u svaki enterijer i eksterijer.

Banner Hop

Ipopea Cut