Piši nam
Korpa je prazna

Vreća za sedenje - Podni jastuk - Lazy bag - Fotelja - Dvosed - Trosed - Sofa - Modularni nameštaj

VREĆAiPO vreća za sedenje NIJE klasični lejzi beg (lazy bag)!

Umesto stiropornih kuglica za punjenje naših vreća koristimo poliuretansku penu. Ona ne splašnjava vremenom i nema potrebe za dopunjavanjem. Punjenje od najudobnije meke PU pene je glavna komponenta svih VREĆAiPO proizvoda. Odmaranje na našim "oblak" proizvodima je neverovatno iskustvo za sve generacije i verujemo da nikada, ništa slično niste probali! Najjednostavniji način da vam objasnimo našu ideju je da zamislite običan mali jastuk za spavanje koji smo u raznim oblicima uvećali desetak puta, usavršili i pretvorili u fotelju, dvosed, trosed, sofu...

Svaki kupac dobija i garanciju za kompletni povraćaj novca, ukoliko u roku od 14 dana od isporuke ne bude zadovoljan proizvodom!

Takođe, svi proizvodi imaju skidajuće, perive spoljne presvlake izrađene od kvalitetnih materijala. U osnovnoj ponudi to je mikrofiber ili Suede (prevrnuta koža) za Hop liniju proizvoda, a po zahtevu kupaca koristimo mebl štof, imregnirano vodoodbojno platno za upotrebu napolju i sl. Svaki spoj materijala se duplo štepa kvalitetnim koncem i ugrađuju se samo najbolji zipovi. Takav pristup izradi garantuje dugotrajnost i maksimalni komfor naših proizvoda. Garancija za kvalitet izrade je 2 godine. 

Sferne i ovalne vreće iz VREĆAiPO linije proizvodimo u mnogo dimenzija, sa željom da svi nađu idealnu veličinu i oblik za totalni komfor u svom prostoru. U našoj ponudi malih i velikih vreća za sedenje, ležanje ili spavanje svako može da izabere da li želi Vreću samo za sebe, ili da podeli sa jednom, dve, tri ili više osoba.

Osnovna ponuda sfernih, ovalnih vreća za sedenje i podnih jastuka, sa Aloba mikrofiber presvlakama za opremanje enterijera, takođe i sa Šoteks 600d presvlakama od vodoodbojnog impregniranog platna za spoljnu upotrebu, je istih, nepromenjenih cena još od 2011. godine!

Vremenom smo proširili ponudu presvlaka za sve proizvode i izabrali najkvalitetnije i ekskluzivne tekstilne materijale, mebl štof, pliš, prevrnutu kožu iz SorbonPro kolekcija Bombay, Bongo, Chicago, Suede i dr.

Ponavljamo: Sve, baš sve presvlake, od svih materijala su skidajuće t.j. promenjive i perive! :-)

Nekoliko proizvoda iz osnovne Aloba ponude 2011

Izrada iPOPEA Hop linije nameštaja i modularnih sistema za sedenje je identična vrećastom nameštaju. Svaki Hop proizvod se sastoji iz platnene baze u kojoj je punjenje od komada PU pene i spoljne, skidajuće i perive presvlake od materijala i boja po izboru kupca.

Želeli smo da Hop kolekcijom ponudimo najudobniji nameštaj klasične forme, koji se odlično uklapa u svaki enterijer i eksterijer.

Veliko HVALA svima na ukazanom poverenju ovih 10 godina! Šaljite i dalje fotografije vašeg doma opremljenog našim proizvodima, a mi ćemo i ubuduće praviti samo najudobnije stvari za vrhunski komfor svakog prostora.