Piši nam
Korpa je prazna
evosacu
evosacuevosacu_cinema_loungeevosacu-black-rock-1evosacu_1024x10242xambient-lounge-avatar-sofa-lime-citrus-20522-nl-g

Fotelja EvoSaCu

Težinа: 10 kg
Širina: 65 cm
Dužina: 125 cm
Visina: 80 cm
5 5 10 Product
11 000,00 RSD Po jedinici

Ultimativna fotelja lounger za duge zimske noći provedene pred kućnim bioskopom. Komfor koji ova fotelja pruža čini je omiljenim komadom nameštaja. Udoban naslon sa odličnom potporom za noge spaja fotelju i tabure u jedan višenamenski proizvod. Kada nađe mesto u privatnom, poslovnom ili javnom prostoru, EvoSaCu na magičan način unosi atraktivnu i modernu notu ambijentu.

EvoSaCu fotelja, kao i svi naši proizvodi, ima skidajuće perive presvlake. Dostupne su u velikom broju dezena i boja kvalitetnog mebl štofa, prevrnute kože i dr. Jezgro fotelje je punjeno komadima PU pene. Originalni dizajn proizvoda i specifični kroj tekstila u proizvodnji donosi klasičnu formu fotelji. Kao takva, mekana i lako prenosiva se odlično uklapa u svaki enterijer. Kako ni jedan naš proizvod, tako ni EvoSaCu, nema čvrste elemente, kao što su drvo, metal i sl. 

"Dok smo razmišljali o originalnom nazivu za proizvod, napolju je ceo dan padala kiša, a mi smo se izležavali u novim foteljama. Toliko su udobne da je svaki pokušaj bilo kojeg posla rezultirao sa - Evo sad ću :-) " -V.P. IPOPEA Beograd

BOMBAY mebl štof - boje presvlaka

Spisаk komentаrа:
Nijedаn komentаr još nije postаvljen.
Glаs:

Dаjte sаvet o ovom аrtiklu:

Korisničko ime:

Slični proizvodi

Fotelja Hop - In
7 200,00 RSD Po jedinici
Fotelja Hop - Out
7 200,00 RSD Po jedinici
Rezultati 1 - 3 od 3